Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο !

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία bioxea έχει προορισμό τη φυσική ομορφιά και την ευεξία, προσφέροντας ασφαλή και υγιεινά προϊόντα.

 

Γιατί να ψωνίσετε από εμάς?

Η bioxea προσφέρει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να ψωνίσετε με φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα απαλλαγμένα από τις τοξίνες, αμφισβητήσιμα συστατικά και τις μεθόδους κατασκευής που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα μαζικής παραγωγής σήμερα.

Κάθε προϊόν της εταιρείας μας ελέγχεται βάσει αυστηρών κριτηρίων για να εξασφαλιστεί ότι είναι απαλλαγμένη από χημικά και επιβλαβή συστατικά όπως parabens, SLS, μεταλλικά λάδια ή φθαλικές ενώσεις.

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής για τους οπαδούς αυτής της κατηγορίας της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Η bioxea αναφέρεται στα βιολογικά καλλυντικά και στα βιολογικά τρόφιμα.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα φυσικά και βιολογικά που αποσκοπούν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής - διατροφής και μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση. Τα προϊόντα είναι 100% φυτικής προέλευσης, ελεύθερα από οποιοδήποτε συνθετικό υλικό, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες.

Οι πρώτες ύλες προέρχονται μόνο από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Η παραγωγή των προϊόντων απαγορεύει αυστηρά τεχνητές χημικές ουσίες και πρόσθετα.

Διατηρούμε τη φυσικότητα του στόχου. Ακριβώς γι 'αυτό παίρνουμε την πλήρη αξία, υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, ανόργανα άλατα των τροφίμων, αλλά και στην υγεία μας και την προστασία του περιβάλλοντός μας από τις βλαβερές χημικές ουσίες.

 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

Sidebar banner